Назад

VIP CLUB – Дунав 8806

Членове VIP клуб

Уважаеми,

Обръщаме се към Вас, в качеството си  на Управителен Съвет  на Спортен клуб по баскетбол
„Дунав 8806“.

Уверени сме, че присъствието на успешните русенски компании сред партньорите на клуба е въпрос на престиж, социална отговорност и маркетинг стратегия. В тази връзка селектирахме най-добрите местни компании, сред които попаднахте и Вие.

За настоящия сезон, който вече стартира, Ви каним да станете членове на VIP КЛУБ „Дунав 8806“ и да подкрепите „отбора на спонсорите“, които финансират клуба по успешен европейски модел. Тази година баскетболистките ще играят и в престижния турнир Еврокъп, което означава, че в зала „Дунав“ ще домакинстваме срещи не само с български, но и с чуждестранни отбори.

Защо да станете член на VIP КЛУБ „Дунав 8806“:

–         Получавате две от 56-те места във VIP сектора, което брандираме с логото и уеб сайта на Вашата фирма за сезон 2013 – 2014 година;

–         Получавате позициониране на фирменото лого:

  • на общите винили в залата и коментаторското студио;
  • на официалния сайт на отбора в секция Спонсори/„VIP КЛУБ“;

–          Включваме представяне на Вашата компания, като партньор на клуба на специална пресконференция

–          НАЙ-ВАЖНОТО –  получавате правото да се наречете „ОТБОРЕН ИГРАЧ“, който подкрепя града си и подрепя живота в него;

–          Възможност да се запознаете с хората в града, които милеят за него и въпреки трудните години, в които живеем, имат социални отговорности към своите служители и съграждани;

Клубната VIP карта не е поименна и може да се използва от водещи или наградени Ваши служители. Стойността й е 1000 лева, налични са само 28 карти.

Ако смятате, че бихте могли да партнирате със спортен клуб по баскетбол „Дунав 8806“ по друг начин, свържете се с нас за повече информация!

С гордост ще посрещнем нови „играчи в отбора“ и се надяваме VIP Клуб „Дунав 8806“ да се превърне в кауза за Вас, защото какво по-сплотяващо в един град, от емоцията на професионалната спортна игра и отвоюваните победи! Спечелените титли през годините са гордост за Русе и радост за многобройните привърженици на отбора!