Назад

Турнирът „Русчук“ – приятелска загрявка преди шампионата

„Дунав 8806“ – Русе ще домакинства приятелския турнир „Русчук“, който тази година ще се проведе на 27, 28 и 29-ти септември в зала „Дунав“.

Участие ще вземат четири отбора: „Дунав 8806“ – Русе, „Лукойл Нефтохимик“, „Монтана 2003“ и „Берое“, Стара Загора.

И тази година целта на турнира е да бъде представен отборът на дунавки пред феновете, които са зажаднели за качествена баскетболна игра след дългата пауза.

Цената на билетите за турнир „Русчук“ е като за стандартен мач от шампионата – 3 и 5 лв., като специално за турнира с един билет ще могат да бъдат посетени две срещи (важи за срещи в един и същи ден). Всеки ден ще има по два мача съответно от 16.30 и от 18.30 часа.

Старши-треньорът Георги Божков прикани привържениците на „сините феи“ да започнат с подкрепата си за момичетата още от първия мач на турнира. За дунавки, както и за треньора, това ще са важни срещи, в които ще си проличи спойката в отбора, качествата на баскетболистките, както и поддръжката на феновете, която винаги е била неоценима.

В първия ден на турнира ще играят „Дунав 8806“ – Русе и „Берое“, Стара Загора, като срещата ще е бенефисен мач за Христина Минкова.

Напомняме, че абонаментните карти за новия сезон вече са в продажба и могат да бъдат закупени всеки работен ден от 17.30 часа в зала „Дунав“ на цена 80 лв.

Пресконференция за повече информация относно турнира ще се проведе във вторник (25-ти септември), за което ще ви информираме допълнително.