Назад

Абонаментните карти за новия баскетболен сезон вече са в продажба

Днес, 20-ти септември, започва продажбата на абонаментните карти за новия сезон за домакинските срещи на „Дунав 8806“ – Русе.

карта

Надеждата на старши-треньорът Георги Божков и на УС на клуба е, че и тази година феновете ще покажат силната си подкрепа за отбора и ще изкупят лимитираната серия от 200 абонаментни карти.

Всеки работен ден, след 17.30 часа, в зала „Дунав“, където тренират момичетата на Божков, поддръжниците на дунавки ще могат да се сдобият с абонаментна карта за новия сезон срещу 80 лева. Цената е запазена като миналогодишната, за да могат повече привърженици на дунавки да си осигурят свое място в залата за домакинските срещи. Картите ще важат за всички домакински мачове от шампионата, като за други срещи ще се доплаща разликата в цената на билетите.

Първият мач на „Дунав 8806“ – Русе ще бъде на 20-ти октомври, когато нашите ще домакинстват в зала „Дунав“ срещата с „Монтана 2003“.

Напомняме ви, че на 10-ти септември стартира уникалната кампания „Аз обичам Дунав 8806 – Русе“, насочена изцяло към феновете на отбора. Идеята е привържениците на „сините феи“ да демонстрират подкрепата си към отбора, като разлепят на най-интересните и необичайни места, специално подготвените 10 000 стикера за кампанията. Стикерите са напълно безплатни и могат да бъдат намерени на всяка каса на „Нетуоркс България“. Как се развива кампанията може да следите на официалната Facebook страница на отбора, която е основната й платформа.

Следете официалния сайт на отбора – http://www.dunav8806.com/en/, както и официалната Facebook страница http://www.facebook.com/Dunav8806.