Назад

Пълна мобилизация сред феновете в Русе за баскетболното дерби в неделя

Всеки, който се чувства дунавец, е задължен в неделя да е в зала „Дунав“.

Това заяви председателят на фен клуб „Дунав завинаги“ Александър Стефанов – Кубинеца преди срещата на актуалните шампионки срещу носителя на Купата на България в дамския баскетбол у нас.

Както вече съобщихме, „Дунав 8806“ посреща „Нефтохимик 2010“ на 17 януари, неделя, от 18 ч. в залата в квартал „Здравец“ в Русе.

„Мога да кажа, че това е първият най-важен мач за тази година за нашия отбор. Той е много определящ както за шампионата, така и за предстоящия турнир за Купата на България“, сподели Стефанов.

Припомняме, че при успех „сините феи“ ще приключат тази фаза от първенството на трето място и ще си спечелят място директно за финалната четворка в турнира за Купата.

Сред феновете цари пълна мобилизация, като се очаква за пореден път подкрепата от трибуните в залата да е на познатото високо ниво.

„Непростимо е да идваме в залата само когато отборът печели. Ние сме дунавци и трябва да подкрепяме този отбор и в най-трудните моменти. Така съм сигурен, че в края отново ще постигнем своето и всички заедно ще ликуваме с шампионската купа“, категоричен е Кубинеца.